2014 Yılı Proje Teklif Çağrıları Kapsamında Talep Üzerine Ek Tanıtım Ve Eğitim Toplantıları Düzenlenecektir

Ajansımız tarafından ilana çıkılan “2014 YILI SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİMİN GELİŞTİRİLMESİ ve YENİLİKÇİLİK ve BÖLGEİÇİ GELİŞMİŞLİK FARKLARININ AZALTILMASI MALİ DESTEK PROGRAMLARI” kapsamında, Aralık 2013 ve Ocak 2014 ayları içerisinde Ajans web sitesinde yayınlanan bir takvim dâhilinde Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye İlleri merkezleri ve/veya ilçelerinde tanıtım ve bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.
Talep edilmesi halinde de Ajansımızca Mali Destek Programları ek Tanıtım ve Bilgilendirme düzenlenmesi planlanmıştır. Toplantı Programı - hususlarında talep edilmesi halinde aşağıdaki başlıklarda gerçekleştirilecektir.
  • 2014 Yılı DOĞAKA Mali Destek Programının Tanıtımı,
  • Elektronik Başvuru Sitemi KAYS Programına Giriş
  • Programa İlişkin Soruların Cevaplanması
TSO, ESOB, İş Adamları Dernekleri, Kooperatif, Birlik vb. kurum/kuruluşun koordinasyonunda en az 15 kişiden oluşan bilgilendirme talebi müracaatlarına öncelik verilecektir. Talep değerlendirildikten sonra, mevcut iş yoğunluğu göz önünde bulundurularak, Ajansın belirleyeceği yer ve tarihte (Ocak ayı içerisine) düzenlenecektir.  

Talepte bulunmak için aşağıda tabloda belirtilen bilgilerin doldurarak Ajans Genel Sekreterliğine faks (0326 225 14 52) göndermeniz yeterli olacaktır.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76