Ajansımız Desteğiyle Yapılan Erzin Burnaz Plajı Faaliyete Geçmiştir.

Ajansımız 2018 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen, Proje Yürütücüsü Erzin Kaymakamlığı ve proje ortağı Erzin Belediyesi olan “Erzin İlçesi Burnaz Plajının Turizme Kazandırılması” adlı Proje, başarılı bir şekilde tamamlanarak Bölge halkının ziyaretine açılmıştır.

Proje kapsamında, Erzin İlçesi Burnaj Plajı’nda yerli ve yabancı turistler tarafından kullanılmak üzere kamelya, kafeterya, büfe, soyunma ve duş kabinleri ile wc yapılmış, şejlong ve şemsiyeler alınmış ve çocuk oyun alanı oluşturulmuştur.

Ajansımız Genel Sekreteri Onur YILDIZ, program kapsamında desteklenen proje alanını ziyaret ederek, proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde görmüş ve proje hakkında yetkililerden bilgi almıştır.

Turizmin geliştirilmesi amacıyla desteklenen projenin amacına hizmet edecek bir yönetim anlayışıyla sürdürülebililiğinin sağlanması, Ajansımız tarafından önemle üzerinde durulan bir husus olup tüm yerli ve yabancı turistleri bu güzel hizmetten faydalanmaya bekliyoruz.

Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76