Doğaka Bölge Planı Vizyon Ve Misyon Belirleme Çalışması Kahramanmaraş'ta Yapıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Bölge Planı Vizyon ve Misyon Belirleme çalışması Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinden kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve özel sektör kuruluşlarının katılımı ile 19 Haziran Cumartesi günü Kahramanmaraş’ta yapıldı.
DOĞAKA Genel Sekreteri Sayın Erdoğan SERDENGEÇTİ ve DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanı Sayın Mahmut ARIKAN’IN açılış konuşmalarından sonra Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhittin ACAR’ın moderatörlüğünde yapılan çalışmalarda, Ajans tarafından yürütülecek faaliyetlere ve uygulanacak destek programlarına temel teşkil edecek olan Bölge Planının hedefi ve bu hedefe ulaşmak için Ajansa yüklenecek misyon konusunda katılımcıların önerileri alındı.

Katılımcılardan alınan öneriler, moderatörlerin yönetiminde gün boyu süren çalışmalarla yeniden düzenlenmiş ve ortaya çıkan öneriler katılımcılar arasında oylanarak en çok oyu alan teklifler tekrar değerlendirilmek üzere kaydedildi. Bu önerilerin Ajans uzmanları tarafından yapılacak bir çalışma ile Bölge Planı vizyonu ve misyonu olarak belirlenip katılımcıların görüşlerine başvurulması kararlaştırıldı.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76