DOĞAKA Koordinasyonunda CNR İMOB 2020 Uluslararası Mobilya Fuarı’nda Bölgemiz Mobilyacılık Sektörü Firmaları Çıkarma Yaptı

CNR Holding İstanbul Fuarcılık ve MOSFED (Mobilya Dernekleri Federasyonu), KOSGEB ve DOĞAKA iş birliğinde bu yıl 16’ıncısı düzenlenen CNR IMOB 2020 Uluslararası Mobilya Fuarı, 21-26 Ocak 2020 tarihleri arasında, İstanbul CNR EXPO Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenmiştir.

CNR Holding İstanbul Fuarcılık ve MOSFED (Mobilya Dernekleri Federasyonu), KOSGEB ve DOĞAKA iş birliğinde bu yıl 16’ıncısı düzenlenmekte olan, CNR IMOB 2020 Uluslararası Mobilya Fuarı, yerli ve yabancı katılımcı firmadan bölgemizden 22 mobilya üreticisi firmasının katılımlarıyla ile 21 Ocak 2020 Salı günü ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda Ajansımız Genel Sekreteri Onur YILDIZ’ın yanı sıra sektör derneklerinin başkanları ve sektör profesyonelleri hazır bulundu. 

Türkiye ekonomisinin 2023 vizyonu çerçevesinde mobilya endüstrisinin ihracat hedeflerine ulaşmasında her geçen yıl katkısını artıran fuar, katılımcılarına yeni hedef pazarlara yönelik iş geliştirme olanakları sunmaktadır. 2002 yılından beri toplamda 16 defa düzenlenen CNR İMOB Uluslararası Mobilya Fuarı, 1000’in üzerinde firmanın katılımıyla, 2023 vizyonu çerçevesinde mobilya endüstrisinin ihracat hedeflerine ulaşmasına katkıyı artırmak amacıyla, 132 ülkeden 44.865’i yabancı olmak üzere toplam 148.718 ziyaretçi ağırlamıştır.

Yapay zekâ destekli Data Yönetim Sistemi, fuarın gerek ziyaretçi sayısındaki artışında gerekse de sağlanan ticaret hacminde önemli bir rol oynamış olup, mobilya sektörünün önemli temsilcilerine geniş kapsamlı bir ticaret pazarı sunan CNR IMOB Fuarı,  İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre, Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar ve BAE dahil olmak üzere 130 ülkeden tedarik heyetleri, ziyaretçiler ve VIP heyetlerini ağırlamıştır.

CNR İMOB 2020; Çocuk odasından, yatak odasına, oturma odasından ofis mobilyasına kadar bu yıla damgasını vuracak binlerce yeni ürünü aynı platformda bir araya getiren fuar, sektörün gelecek vizyonunun da fotoğrafını çekmeye başlamıştır. Modern, klasik, eskitme ve modüler mobilya, yatak ve yatak grupları, koltuklar, sandalyeler ve kanepeler, bebek ve genç odaları ile mobilya aksesuarlarından oluşan ürün grupları, zincir mağazaların yetkilileri, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilyaların sektörün ilgililerinin beğenisine sunulurken, Ajansımız ve bölgemiz Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğinde toplamda 2261 metrekarelik fuar alanında Hatay ilini temsilen 21 mobilya üreticisi ve Kahramanmaraş ilini temsilen 1 mobilya üreticisi olmak üzere bölgemizden 22 firmanın katılımlarıyla bölgemiz mobilyacılık sektörü yeni iş bağlantılarının kurularak ihracatın artırılmasına katkı sağlamak üzere ticari işbirliği görüşmeleri gerçekleştirmiştir.

Katılımcılarımız sektöre yönelik desteklerin artırılmasını ve ürünlerini iç ve dış pazarda satışa çıkartabilecekleri yeni pazarların bulunması amacıyla işbirliği çalışmalarının yürütülmesi taleplerini de ilettiler.

Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76