Kişisel Gelişim Ve Sinerji Derneğinde Bilgilendirme Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş YDO, bilgilendirme ve tanıtım faaliyetleri kapsamında Kişisel Gelişim ve Sinerji Derneği’nde ‘Ajans ve Gerçekleştirilen Faaliyetler’ başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.
19.30 itibariyle başlayan bilgilendirme toplantısında YDO İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı ve uzman personel Y.Emre Özkan; Ajansın kurumsal yapısı, destek mekanizmaları, Kahramanmaraş YDO ve ilde yürüteceği faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.


Bu kapsamda ilk olarak YDO İl Koordinatörü Ertuğrul Kazancı, Ajansın kurulduğu günden günümüze geçirdiği aşamaları hazırlanan sunum eşliğinde dernek üyelerine aktararak, “Yatırım Destek Ofislerinin Ajansların illerdeki şubelerinden ibaret olmadığı, sadece Yatırım Destek Ofisleriyle alakalı yönetmeliklerin, düzenlemelerin ve görevlerin olduğunu” belirtti. Sunumun belirli kısımlarında söz alan uzman personel Y.Emre Özkan DOĞAKA’nın mevcut destek programları ve ileriki dönemlerde uygulayacağı destek mekanizmaları hakkında genel bilgiler verdikten sonra, “Yatırım Destek Ofisine bilgi amaçlı gelen kişilere mümkün mertebe yardım etmeye çalıştıklarını, DOĞAKA’nın desteklemediği konularda ildeki Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, KOSGEB ve diğer kurumlara ilgili konu dâhilinde yönlendirdiklerini ve diğer destekleri de sürekli takip ettiklerini” vurguladı. Sunumun ardından dernek üyelerinden gelen sorular YDO uzmanları tarafından yanıtlandı.


Sivil Toplum Kuruluşlarının bölgenin önemli paydaşları olması yanında, varlıklarının gerek Ajans gerek diğer Kurum ve Kuruluşların yürüttüğü programlara proje hazırlamalarına bağlı olduğu toplantıda vurgulananlar arasında.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76