Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde Eğitim

T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı çerçevesinde Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin girişimleriyle gerçekleşen “Hibe ve Mali Destek Projeleri Hazırlama Eğitimi” sona erdi.
Projenin kapanış toplantısında yapılan sertifika töreninde konuşma yapan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Orhan Büyükalaca: “Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi gibi yeni kurulmuş bir kurum olmasına rağmen hızla gelişmesini tamamlıyor ve büyük bir başarı gösteriyor. Biz de Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak bu projelerden yararlanmak istiyoruz. DOĞAKA’dan üç projemizle destek almaktayız. Bu eğitim bunlardan ilkidir. İkinci projemiz üniversitenin kurumsal kimlik çalışmasının yapıldığı projemiz, bir diğeri ise üniversitenin stratejik planının geliştirilme projesidir.


Artık fon talep etmenin yolu proje yapmaktan geçmekte biz de Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak bunun farkındayız ve akademisyenler olarak kendimizi geliştirmemiz gerekmektedir. Bu projemizin başarı ölçütü akademisyenlerimizin sunduğu  proje sayısındaki artış olacaktır.” şeklinde konuştu.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76