Tecrübe Paylaşımına Yönelik Ziyaretler Gerçekleştirildi

DOĞAKA uzmanlarının bilgi ve tecrübe birikiminin arttırılması ve uygulama becerilerinin geliştirilmesi doğrultusunda ülkemizde daha önceki yıllarda kurulmuş ve faaliyetlerine başlamış olan Kalkınma Ajanslarına ziyaretler gerçekleştirildi.
İzmir Kalkınma Ajansı, Çukurova Kalkınma Ajansı, Mevlana Kalkınma Ajansı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı ve Orta Karadeniz Kalkınma ajansı gibi bir önceki dönemde kurulan Kalkınma Ajanslarına yapılan ziyaretlerde, Kalkınma Ajanslarının kuruldukları günden itibaren günümüze değin geçirdiği aşamalar, bölge planı ve planı hazırlama sürecinde yaşadıkları tecrübeler, oluşturdukları çalışma birimleri, çalışma birimlerinin yapısı ve bu birimlerin Ajans faaliyetleri kapsamında yürüttükleri çalışmalar ve ajansların diğer kurumlarla olan ilişkiler ilgili birimlerde yer alan uzmanlarla yapılan görüşmeler doğrultusunda yerinde incelendi.


Ziyaretlerden edinilen bilgi ve deneyimler tüm DOĞAKA uzmanları ile 16 Temmuz 2010 Cuma günü yapılacak bir seminerde paylaşılacak.


Tecrübe paylaşımına ve ajanslar arasında işbirliğini arttırmaya yönelik benzer ziyaretlerin önümüzdeki dönemlerde de gerçekleştirilmesi düşünülüyor.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76