Teknik Destek Programı Hatay’da En Üst Düzeyde Tanıtıldı

DOĞAKA Teknik Destek Programı Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz başkanlığında gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları toplantısında tanıtıldı. DOĞAKA Genel Sekreteri Erdoğan Serdengeçti yaptığı sunumda Teknik Destek Programının içeriği ile ilgili bilgiler verdi.
İl İdare Şube Başkanlarının 1. Derecede sorumlu yetkililerinin hazır olduğu bir toplantıda, Teknik Destek Programın tanıtılması, Hatay ilinin programı sahiplenmesi ve programdan en üst düzeyde faydalanması açısından önemli olduğu belirtildi.

DOĞAKA Genel Sekreteri Serdengeçti; “Teknik Destek Programının Kurumların ihtiyaç duydukları ancak ödenek sıkıntısı nedeniyle alamadığı danışmanlık hizmeti veya uzman görevlendirilmesi gibi işlerde son derece yararlı olacağını” belirtti.
Önemli projeler için teknik destek sağlamak veya uzman görüşü gerektiren işler için getirilecek uzmanların yol, konaklama ve masraflarının kabul edilen projeler kapsamında ajans tarafından karşılanacağını belirten Serdengeçti daha sonra katılımcılardan gelen soruları cevaplandırdı.
Hatay Destek Yatırım Ofisi

Haraparası Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. 1. Tabakhane Sk. No:20 Antakya / HATAY 31060

DOĞAKA Destek Hattı

0326 212 25 76